10:21
«Бути тут, вдома»: у Маріупольському університеті відбувся Open Day для майбутніх вступників

1 квітня у Маріупольському державному університеті відбувся профорієнтаційний захід Open Day. Вперше на новому місці спільнота МДУ зустрічала майбутніх абітурієнтів.

Незламний виш відкрив двері для молоді з усієї України, зокрема для маріупольців, адже МДУ – серце героїчного міста у Києві. Захід мав змішаний формат і всі, хто не зміг завітати до Маріупольського університету, долучився до нього онлайн завдяки стріму.


Рік тому, знаходячись у важких умовах, ми не знали де і як будемо працювати. Сьогодні ж ми зустрічаємо вас у новому корпусі. Я безмежно радий бачити наших гостей: абітурієнтів, студентів та колег. Разом ми будуємо новий Маріупольський університет у Києві аби сильнішими повернутись додому,

                                                                                                               – ректор МДУ Микола Трофименко.


Запрошеною гостею заходу стала народна депутатка, голова Підкомітету з питань вищої освіти Верховної ради України Юлія Гришина, яка є добрим другом спільноти МДУ. На початку відновлення роботи та адаптації у Києві Маріупольський університет отримав від неї безцінну підтримку.


Зарядитися позитивними емоціями на весь день молодь змогла від виступу музичного виконавця Нікіти Леонтьєва (ENLEO). Хлопець, родом із Маріуполя, виконав найпопулярніші свої кавери, авторські пісні та народні гімни незламної української нації. Після завершення виступу ENLEO отримав фірмовий мерч Маріупольського університету, у якості його нового амбасадора.


Надзвичайно приємно сьогодні виступати. Це честь для мене бути тут, вдома. З Маріупольським університетом мене пов'язує давня історія. Ще будучи в 11 класі я ходив на підготовчі курси до ЗНО з історії. До речі, склав я її тоді краще, аніж усі інші предмети. Дякую за те, що зберегли університет. Нехай він розвивається і квітне так, як квітень, що розпочався,

                                                                                                                                             – Нікіта Леонтьєв.


Під час презентації очільник вишу Микола Трофименко розповів присутнім про можливості, які відкриваються перед студентами університету, про реконструкцію корпусу, який матиме маріупольську ідентичність. У свою чергу, професор кафедри маркетингу та туризму МДУ Андрій Стойка презентував концепцію Цифрового університету, до якої входить двомовний сайт, мобільні застосунки, персональний кабінет студента та CRM-система «Вступна кампанія», а також анонсував електронний навчальний посібник.


Програма заходу включала спілкування майбутніх абітурієнтів із викладачами та студентами, знайомство зі спеціальностями. Молодь мала можливість взяти участь у вікторинах і конкурсах, які проводилися на міні-майданчиках п'яти факультетів та інституту управління. Приємним бонусом Open Day став розіграш брендованого мерчу серед учнівської молоді.


Контакти приймальної комісії МДУ:

Київ, вул. Преображенська, 6, каб. 211

(0629) 58-70-52, 096-743-74-43

[email protected]

Графік роботи:

Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30

Субота: з 9:00 до 13:00

Неділя – вихідний

Переглядів: 125 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz