16:24
«Дебют-2021»: підбиття підсумків фестивалю студентської творчості у МДУ

Три місяці запальних танців, чуттєвих співів, майстерної гри на музичних інструментах і драматичного читання віршів – саме таким став Фестиваль студентської творчості «Дебют-2021» у Маріупольському державному університеті.

Центр соціально-виховної роботи МДУ, який є організатором фестивалю, підбив довгоочікувані підсумки творчого змагання. За результатами усіх етапів перемогу одержав факультет філології та масових комунікацій. Молодь отримала від професійного журі найвищі бали.


Серед інших факультетів призові місця розподілилися наступним чином: друге місце посіли студенти психолого-педагогічного факультету, третє – грецької філології та перекладу. Економіко-правовий факультет зайняв четверте місце, факультет іноземних мов – п’яте, історичний факультет – шосте.


Цьогорічний фестиваль відрізнявся від попередніх. По-перше, він проводився у ювілейний для Маріупольського університету рік. По-друге, участь у ньому взяли не тільки першокурсники, а й студенти ІІ курсу. Через епідемію коронавірусу минулорічний дебют не відбувся, адже молодь не могла збиратися на репетиції та виступати перед глядачами. Ще одне нововведення стосувалося місця проведення наймасштабнішого танцювального видовища – MyDance. Він вперше проходив під відкритим небом і подивитися виступи молоді МДУ міг кожен бажаючий.


Нагадуємо, Фестиваль студентської творчості «Дебют-2021» складався з трьох етапів: танцювального шоу MyDance, інтелектуального турніру «Що? Де? Коли?», огляд-конкурсу за жанрами (конферанс і художнє читання, вокал та інструментальна музика, хореографія).


Вітаємо переможців і призерів цьогорічного дебюту та бажаємо всім учасникам і надалі розвивати власні таланти! Творчого натхнення, яскравих виступів і цікавих студентських буднів!

Переглядів: 199 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz