21:18
«Дебют-2021»: студенти МДУ продемонстрували вокальні та музичні таланти

У Маріупольському державному університеті триває Фестиваль студентської творчості «Дебют-2021». Найталановитіша молодь вишу продемонструвала свої музичні здібності у жанрі «Вокал. Інструментальний жанр».

Виступи учасників оцінювало професійне журі: викладач естрадного співу вищої категорії, режисер театру авторської п‘єси «Концепція» Олексій Гнатюк, актор театру «Концепція» Олександ Пихтін та ведуча новин телеканалу «Сигма», солістка вокального ансамблю «Мелодія» Олена Гордуз.


Хлопці та дівчата розкрили весь свій потенціал на сцені МДУ, а зала завмирала від захвату. Конкурсанти грали на фортепіано та гітарі, вокалісти виконували як українські, так і закордонні хіти. Журі високо оцінили виступи учасніків та зазначили, що студенти Маріупольського університету завжди вражають своїми яскравими та артистичними виступами.


За підсумками огляду у категорії «Інструментальний жанр» І місце посіла Валерія Сімакова (психолого-педагогічний факультет), ІІ місце зайняла Анастасія Міхнєва (факультет філології та масових комунікацій), ІІІ місце – Катерина Алістратова (економіко-правовий факультет), Гран-прі отримав Андрій Гончаренко (факультет іноземних мов).


У категорії «Соло» І місце розділили Аліна Гудкова (психолого-педагогічний факультет) та Яна Небеліченкова (факультет грецької філології та перекладу), ІІ місце посіла Ганна Андрусенко (економіко-правовий факультет), ІІІ місце – Альона Титаренко (факультет грецької філології та перекладу). Гран-прі у цій намінації журі віддали Владиславу Синєоку (економіко-правовий факультет).


У категорії «Дует-тріо» І місце отримали Світлана Пенджола та Айсель Умарова (факультет філології та масових комунікацій), а ІІ місце посіли Діана Махсма, Альона Титаренко та Аліна Попова (факультет грецької філології та перекладу).


Останній огляд-конкурс у рамках третього етапу Фестивалю студентської творчості «Дебют-2021» відбудеться 20 жовтня. Молодь демонструватиме свої таланти у жанрі «Хореографія».

Переглядів: 229 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz