08:03
«Дебют-2021»: студенти МДУ запалили сцену танцювальними номерами

У Маріупольському державному університеті відбувся заключний огляд-конкурс у рамках третього етапу Фестивалю студентської творчості «Дебют-2021». 30 листопада хлопці та дівчата продемонстрували свою майстерність у жанрі «Хореографія».

Виступи учасників оцінювали керівник зразкового ансамблю сучасної та естрадної хореографії «Адреналін» Ольга Нежеванна, балетмейстер зразцового ансамблю класичного танцю «Пірует» Ірина Шилова, хореограф народного ансамблю сучасної хореографії «Проспект» Наталія Ліхуша.


Свої танцювальні номери учасники представили у трьох категоріях: «Соло», «Дует-тріо», «Групова хореографія». Студенти вразили глядачів цікавими рухами і постановками, незвичними костюмами і гримом.


У категорії «Соло» I місце посіла Анастасія Михнєва (факультет філології та масових комунікацій), друге місце – Олена Васильєва (факультет грецької філології та перекладу), третє місце розділили Ганна Жижома і Єлизавета Шрамко (психолого-педагогічний факультет). Також журі відзначили майстерну техніку виконання Анастасії Михнєвої та віддали дівчині Гран-прі конкурсу.


У категорії «Дует-тріо» переможцями стали студенти факультету філології та масових комунікацій Анастасія Михнєва та Олександр Степаненко, друге місце посіли студентки факультету грецької філології та перекладу –Анастасія Пічахчи та Вікторія Чиканенко, третє місце розділили студентки історичного факультету Анастасія Маісєєнко, Анастасія Радачинська, Катерина Шарун і студентки факультету філології та масових комунікацій Анастасія Михнєва, Єлизавета Коваленко.


У категорії «Танцювальні колективи» I місце посів колектив психолого-педагогічного факультету, Гран-прі отримали студенти факультету філології та масових комунікацій.

Переглядів: 199 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz