21:49
«Дебют-2021»: у МДУ визначили найкращих читців

Третій етап Фестивалю студентської творчості «Дебют-2021» у Маріупольському державному університеті розпочався з огляд-конкурсу за жанром «Конферанс. Художнє читання».

Молодь продемонструвала акторські та ораторські здібності під час декламації власних віршів і поезій видатних письменників, а також читання текстів у різних амплуа.


Виступи учасників оцінювало професійне журі у складі ведучого масових і корпоративних свят, фестивалів Василя Нестеренко, керівника студії свят «31 июня», сценариста і режисера театралізованих шоу для дітей, засновника першого в Україні бебі-театру, дипломованого бізнес-тренера Асі Беглярової, директора Покровського палацу культури, ведучого урочистих заходів Евгенія Левашова.


Журі оцінювало не тільки наскільки виразно та емоційно учасники читали обрані поезії і запропоновані тексти, а і як молодь взаємодіє зі сценою та публікою, рухається і використовує жести, наскільки розуміє та проживає те, що говорить.


За підсумками огляду у категорії «Конферанс» перемогу одержала Альона Титаренко (факультет грецької філології та перекладу), II місце посіла Заряна Саливон (факультет іноземних мов), ІІІ місце – Владислав Міцинський (факультет філології та масових комунікацій), Гран-прі отримала Софія Шутенко (економіко-правовий факультет).


У категорії «Художнє читання» перемогу здобула Софія Шутенко, II місце посіла Ангеліна Доценко (факультет філології та масових комунікацій), ІІІ місце – Юлія Крушинська (психолого-педагогічний факультет), Гран-прі отримала Альона Титаренко.


Наступний огляд-конкурс у рамках третього етапу Фестивалю студентської творчості «Дебют-2021» у жанрі «Вокал. Інструментальний жанр» відбудеться 13 жовтня.

Переглядів: 191 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz