10:28
Доцент Лілія Тищенко провела майстер-клас «Управління конфліктами»

Минулого тижня на запрошення Директора Представництва Датської ради у справах біженців в Україні Брійо Ле Мерль доцент кафедри практичної психології Маріупольського університету Lilia Tishenko провела майстер-клас «Управління конфліктами»

У заході взяли участь начальники відділів державної реєстрації актів цивільного стану та представники органів місцевого самоврядування зі всієї України. Разом із викладачкою МДУ присутні обговорювали психологічні аспекти конфлікту як розповсюдженого соціального явища, закономірності виникнення протиріч між людьми, можливості регулювання конфліктної взаємодії та принципи грамотного управління конфліктами.


Раціональний підхід до конфліктного напруження та розуміння дієвих механізмів його регулювання сприятиме підвищенню ефективності вирішення щоденних питань на рівні державних установ й органів місцевого самоврядування. А також, що не менш важливо, в життєвих ситуаціях у взаємодії з близькими та рідними.


«Зворотній зв'язок, отриманий від учасників заходу, – за визначенням Тищенко Л.В., – показує, що раціональний підхід до конфліктного напруження та розуміння дієвих механізмів його регулювання сприятиме підвищенню ефективності вирішення щоденних питань на рівні державних установ й органів місцевого самоврядування. А також, що не менш важливо, в життєвих ситуаціях у взаємодії з близькими та рідними».

Переглядів: 229 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/1
uCoz