21:12
#єМожливість отримати магістерську освіту у провідних університетах Британії

Запрошуємо спільноту Маріупольського державного університету взяти участь у стипендіальній програмі британського уряду, яка дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії. Стипендія покриває візу, переліт і проживання.

Взяти участь у програмі можуть представники різних спеціальностей і сфер діяльності без обмежень за віком, навіть з освітою рівня PhD.


Стипендія надається на однорічні магістерські програми та програму бізнес-адміністрування (Master of Business Administration). Заклад освіти претенденти обирають самостійно – це може бути Oxford, Cambridge, LSE, King’s College та інші престижні університети Британії.


Щоб стати стипендіатом/кою програми необхідно мати диплом бакалавра, два роки досвіду роботи, стажування чи волонтерства та чітке бачення кар’єрного розвитку після навчання.


Для участі у відборі не потрібне підтвердження знання англійської мови, але такий тест може вимагати обраний університет для зарахування на навчання.


Заявки на конкурс подаються до 1 листопада. Вичерпна інформація про програму Chevening і процес подачі документів розміщені за посиланням https://www.chevening.org/

Переглядів: 147 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz