11:47
#єМожливість: запрошуємо студентів ІІІ курсу пройти стажування у Канаді

Розпочався набір за канадською урядовою програмою науково-дослідницьких стажувань Mitacs Globalink Research Internship. До участі запрошуються студенти ІІІ курсу бакалаврату денної форми навчання, які здобувають освіту в українських університетах

Програма включає зарахування до закладу вищої освіти Канади на період стажування (12 тижнів) та проведення досліджень під керівництвом викладача іноземного вишу. Стипендія покриває переліт між країнами, проживання, харчування та медичне страхування.


Для участі у програмі студентам необхідно заповнити заявку, підготувати СV з описом наукових інтересів, отримати лист-рекомендацію від наукового керівника і виписку з оцінками від університету (підтвердження рівня середнього академічного балу вище 80%). Прийом заяв триватиме до 22 вересня.


Потенційним кандидатам не потрібно складати іспит з англійської чи французської. Рівень володіння іноземною мовою визначається професором з Канади під час Skype-інтерв’ю.


Учасникам, які пройшли відбір, необхідно обрати від 3 до 7 дослідницьких проєктів, над якими планується робота. Перелік наукових дисциплін різноманітний – від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук.


Також учасники проєктів отримають підтримку студентів-менторів на кампусі канадського університету, можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного розвитку та сертифікат, що підтвержує проходження програми Globalink Research Internship.

Переглядів: 152 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz