10:47
Інтерактивні зустрічі освітян як платформа для професійного старту майбутніх учителів

Викладачі кафедри педагогіки та освіти МДУ разом зі студентами спеціальності 013 Початкова освіта взяли участь в он-лайн зустрічі, що стосувалася обговорення співробітництва з освітньо-культурниим осередком «Меморіальний музей-садиба ім. Вол. І. Немировича-Данченка та М. О. Корфа» у с. Нескучному Великоновосілківського району Донецької області.

До уваги освітян директоркою музею Глушко Мариною Володимирівною була представлена оглядова екскурсія інтерактивної експозиції земської школи (1895 р.) за підручником М. О. Корфа «Наш друг». Марина Володимирівна радо запросила освітян поринути в атмосферу змін, новацій і відкриттів, які відбуваються в сучасному музейному просторі.


Для науковців і студентів це не тільки інтерактивна музейна локація, але й унікальна можливість взяти безпосередню участь у створенні початкової школи майбутнього. Вчитель початкової школи сьогодні – це агент соціальних змін, який приймає на себе відповідальність бути одночасно і тьютором, і фасилітатором, і коучем, і піар-менеджером, і новатором, і модератором. А важливим завданням для майбутніх учителів є уміння працювати в умовах змін без відриву від освітнього процесу в університеті.


Сподіваємося на подальшу співпрацю у створенні інтерактивної платформи, плідного професійно-педагогічного зростання в освіті й науці.

Переглядів: 212 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz