17:53
«Я дуже сумував за цими емоціями»: студент МДУ Леонід Григор’єв переможно повернувся на блакитні доріжки

Студент ІІІ курсу спеціальності «Середня освіта. Фізична культура» Маріупольського державного університету Леонід Григор’єв взяв участь у змаганнях з плавання – Piranha Meeting Hannover та BezirksSchwimmverband Hannover e. V. Чемпіонати проходили у кінці лютого та на початку березня на блакитних доріжках Нижньої Саксонії (Німеччина).

Учасниками змагань здебільшого стали німецькі плавці. Проте це не завадило українцям успішно представити свою країну закордоном.


Комплексна естафета на 100 метрів у чотирьох різних стилях принесла Леоніду бажане перше місце. За подолання дистанцій у 50 та 100 метрів вільним стилем маріупольський спортсмен отримав срібну та бронзову медалі відповідно. На дистанціях у 50 та 100 метрів вільним стилем, 100 метрів у стилі батерфляй студент МДУ прийшов другим, на дистанції 50 метрів (батерфляй) – третім.


Леонід займається плаванням з п’ятирічного віку. На професійний рівень хлопець вийшов після здобуття медалей на чемпіонатах України. Відтоді у нього розпочалася більш серйозна підготовка та з’явилося більш відповідальне ставлення до тренувань.


Як і у більшості українців, повномасштабне вторгнення 24 лютого перекреслило плани Леоніда – він готувався до змагань у березні. По-справжньому відновити тренування маріупольський спортсмен зміг вже перебуваючи у Німеччині.


Перед стартом відчував радість. Я дуже сумував за цими емоціями. До цього вже мирився із думкою, що моя кар'єра спортсмена закінчена. У Німеччині мені допомогли знайти тренера і я дуже важко, повільно почав набирати форму. Одного разу мені здалося, що вже не зможу надолужити втрачене. Хотілося все покинути. Я вдячний своїй родині, яка підтримувала та мотивувала не здаватися. Вдячний своєму рідному тренеру із Маріуполя Олександру Конжукову – він досі тримає зв'язок зі мною і радий, що я продовжую тренуватися. Саме він, ще у дитинстві, запалив мій інтерес до плавання та бажання досягати результатів. Наразі я відчуваю, що можу йти далі та прославляти український стяг на блакитних доріжках світового рівня,

                                                                                                            – студент Леонід Григор'єв.


Вітаємо Леоніда з блискучими досягненнями і бажаємо подальших перемог!

Переглядів: 142 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz