21:19
Як скористатися спеціальними умовами вступу і продовжити навчання у магістратурі МДУ?

Для абітурієнтів з тимчасово окупованих та особливо небезпечних територій передбачена спрощена процедура вступу до магістратури Маріупольського державного університету.

Для абітурієнтів з тимчасово окупованих та особливо небезпечних територій передбачена спрощена процедура вступу до магістратури Маріупольського державного університету.


Якщо абітурієнт навчався на бакалавраті за кошти держзамовлення, у 2022 році отримав відповідний диплом і має прописку на особливо небезпечній території, тоді він може вступити до магістратури своєї Альма-матер на ту саму спеціальність і розраховувати на бюджетне місце,

                                                 – відповідальна секретарка приймальної комісії МДУ Юлія Демидова.


У випадку, якщо вступник до магістратури навчався на бакалавраті за кошти фізичних осіб (контракт) і хоче претендувати на бюджетне місце, то він вступає до університету на загальних умовах вступає до університету на загальних умовах.


Якщо у Маріупольському університеті не здійснюється підготовка магістрів за спеціальністю, з якої отримано диплом бакалавра, то абітурієнт може подати документи за спрощеною процедурою до будь-якого тимчасово переміщеного закладу вищої освіти або вишу Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей.


Звертаємо увагу, що спеціальні умови вступу не розповсюджуються на спеціальності «Право» і «Публічне управління та адміністрування». Бакалаври права вступатимуть за результатами магістерського комплексного тесту і претендуватимуть на бюджетні/контрактні місця за конкурсом. Для вступу на бюджет спеціальності «Публічне управління та адміністрування» необхідно скласти магістерський тест навчальної компетентності, а також працювати не менше року в органах державної влади або місцевого самоврядування.


Для вступу за спрощеною процедурою потрібно з 23 липня заповнити форму, з 1 серпня створити електронний кабінет, а з 16 серпня – подати через нього заяву на вступ.


Контакти приймальної комісії МДУ


Адреса: Київ, пр. Повітрофлотський, 31, ІІІ поверх, каб. 334

Телефон для консультації: (096) 743-74-43

E-mail: [email protected]

Графік роботи: Понеділок – п’ятниця: з 9:00 до 16:30

Переглядів: 185 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz