14:45
Юні науковці захистили дослідницькі роботи на базі МДУ

12 та 13 лютого на базі Маріупольського державного університету відбувся IІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Вихованці шкіл, ліцеїв, технікумів Маріуполя і Донецького регіону представили 65 наукових робіт у 20 секціях. Молодь досліджувала актуальні питання у галузі мистецтвознавства, філології, історії, етнології, психології, педагогіки, економіки, журналістики, географії, медицини, біології.


Під час постерного захисту члени журі спілкувалися з юними науковцями у форматі «питання-відповідь», що дозволило експертам переконатися у самостійності виконання досліджень, а також визначити рівень обізнаності учнів за темами робіт. Після молодь взяла участь у науково-практичній конференції, яка дозволила презентувати та обговорити результати дослідження.


Визначені за підсумками конкурсу переможці обласного етапу візьмуть участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.


Протягом багатьох років Маріупольський університет активно підтримує наукові захоплення учнів. Провідні вчені вишу проводять заочне оцінювання та рецензування робіт молоді, очолюють журі наукових секцій, а також надають всебічну консультативну допомогу учням і науковим керівникам у ході підготовки досліджень.

Переглядів: 200 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz