11:20
Кафедра педагогіки та освіти долучилась до проведення Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності

У рамках дисципліні «Основи медіаграмотності у початкових класах» студентам ІУ курсу спеціальності «Початкова освіта» мали можливість ознайомитися з креативними інструментами для розвитку критичного мислення у школярів. Всі ресурсі презентовано Академією української преси та їх партнерами у сфері впровадження медіа грамотності з метою розкриття можливостей їх використання в освітньому процесі середніх навчальних закладів.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з таким продуктом Академії як «Тулбокс уроків медіаграмотності для вчителів». Цей ресурс містить у собі уроками та вправами, в які інтегровано елементи медіаграмотності. Пропоновані вправи мають великі переваги – їх легко застосувати у межах традиційних шкільних та позакласних занять. Презентовані ресурси створено як у вигляді конспекту лекцій, так і у формі вікторини, що містить запитання з багатьох освітніх сфер.


Студенти брали активну участь у обговоренні актуальних питань сьогодення і знайшли відповіді з численної кількості хвилюючих питань.

Переглядів: 181 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz