08:12
Кафедра педагогіки та освіти долучилась до святкування Всесвітнього тижня медіаграмотності

В межах Всесвітнього тижня медіаграмотності разом зі здобувачами вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта за сприяння IREX in Ukraine була проведена лекція «Віртуальний чи реальний світи: чи є межа?».

Під час лекції було розглянуто такі питання: «Соціальні мережі: «безкоштовне» спілкування, за яке ми платимо даними» ( продемонстровано на прикладах як алгоритми соціальних мереж використовують особисті дані для формування рекомендацій); «Блогери та соціальні мережі» (здійснено пошук відповідь на питання, чи можна довіряти порадам блогерів?»; «Штучний інтелект і глибинні фейки» (з’ясування сутності цих технології, а також ризиків їх використання).


Здобувачі вищої освіти брали активну участь у обговоренні актуальних питань сьогодення і знайшли відповіді на ряд хвилюючих питань.


Щиро дякуємо за матеріали, які розроблени експертами міжнародної організації IREX в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Переглядів: 210 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz