11:35
ХХІV Підсумкова науково-практична конференція викладачів МДУ «Актуальні проблеми науки та освіти»

4 лютого 2022 р. у Маріупольському державному університеті відбулась XXIV підсумкова науково-практична конференція викладачів МДУ «Актуальні проблеми науки та освіти».

На пленарному засіданні психолого-педагогічного факультету виступила доктор педагогічних наук, професор, декан психолого-педагогічного факультету Леніна Задорожна-Княгницька з доповіддю «Підвищення якості професійної підготовки фахівців у світлі реформації процесів в освіті».


Після завершення пленарного засідання учасники конференції продовжили роботу в межах секційних засідань: «Теоретичні та прикладні аспекти сучасної психології», «Актуальні проблеми дошкільної освіти», «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’язбережувальних технологій», «Підготовка педагогічних кадрів для Нової української школи».


Вчені факультету поділилися з колегами результатами своїх наукових пошуків, здійснюваних протягом року, й обговорили сучасні тенденції науки, освіти та викладання. За підсумками роботи секцій буде виданий збірник тез доповідей учасників конференції «Актуальні проблеми науки та освіти».

Переглядів: 189 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz