08:01
Колектив МДУ вітає асистента кафедри практичної психології Анастасію Вагабову з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає асистента кафедри практичної психології Анастасію Вагабову з Ювілеєм!

Анастасія Олегівна є фахівцем у підготовці майбутніх практичних психологів, де основною метою визначає розширення уявлення щодо психології та її значення у житті кожної людини.


Почала свій професійний шлях з кафедри практичної психології Маріупольського державного університету, де отримує можливості розвиватися та вдосконалювати свої компетентності як викладач, та як психолог-практик.


Професія психолога потребує постійного розвитку, підвищення кваліфікації, набуття сучасних практичних здібностей, які Анастасія опановує завдяки постійній участі у професійних тренінгах, конференціях, майстер-класах. Активно займається науковою діяльністю, та має публікації у вітчизняних виданнях.


Шановна Анастасія Олегівно! Нехай новий етап Вашого життя буде щедрим на радість, успіхи, нехай здійсняться найсміливіші мрії. А доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток та віра, надія, любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху


Щиро вітаємо нашу шановну колегу із ювілеєм!

Зичимо їй міцного здоров’я, творчої наснаги, оптимізму та здійснення усіх мрій!

Переглядів: 217 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/2
uCoz