11:31
Колектив МДУ вітає доцента кафедри дошкільної освіти Олену Бухало з Ювілеєм

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає доцента кафедри дошкільної освіти, кандидата педагогічних наук Олену Бухало з Ювілеєм!

За час роботи у Маріупольському державному університеті Олена Леонідівна проявила себе як організована, відповідальна, талановита особистість. Відданий своїй справі викладач кафедри дошкільної освіти, турботливий куратор, чуйна та мудра людина – усе це про Олену Леонідівну.


Багатий практичний досвід дозволяє їй на високому професійному рівні викладати навчальні курси. Як фахівця з дошкільної педагогіки та фахових методик у галузі дошкільної освіти Олену Леонідівну вирізняє глибоке знання предмету викладання. У поєднанні з інноваційними методиками та педагогічною майстерністю вона забезпечує якість теоретико-практичної підготовки студентів.


Серед здобутків Олени Леонідівни  численні наукові доробки, навчально-методичні посібники, публікації наукових статей у виданнях, що включено до Міжнародної наукометричної бази Web of Science.


Шановна Олено Леонідівно! Зичимо нових професійних успіхів, досягнень та творчого натхнення! Легкості, оптимізму та життєвих сил кожного дня та впродовж багатьох років! Бажаємо вам удачі, успіхів і, головне – здоров’я!


Щиро вітаємо нашу шановну колегу із ювілеєм!

Переглядів: 212 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/1
uCoz