11:44
Колектив МДУ вітає завідувача кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, професора Андрія Осіпцова з Ювілеєм!

Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського державного університету щиро вітає завідувача кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини, професора Андрія Осіпцова з Ювілеєм!

Андрій Валерійович працює у Маріупольському університеті з 2008 року. Колеги та студенти знають його, як доброзичливу та відкриту людину з чудовим почуттям гумору. Він опікується своїми учнями і викладачами, завжди домагає тим, хто цього потребує.


Андрій Валерійович відповідальний керівник, небайдужий до долі кафедри та докладає чимало зусиль для удосконалення освітніх програм. Викладач плідно займається наукою. Під його авторством опубліковано понад 150 науково-методичних праць, 5 навчальних посібників для студентів, 8 монографій


У цей святковий день бажаємо ювіляру доброго здоров’я, безмежного щастя, невичерпної енергії та наснаги для втілення у життя усіх планів і задумів! Нехай робота якнайдовше приносить задоволення та надихає на великі звершення!

Переглядів: 214 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz