16:57
Кураторська година присвячена Дню захисників і захисниць України

17.10.2022 на кураторській годині для ІV курсу спеціальності «Початкова освіта» заступником декана ППФ Мариною Нетребою разом з куратором Іриною Хаджиновою студентам було проведено «Урок звитяги», присвячений Дню захисників і захисниць України.

З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України понад мільйон українців зараз захищають та відстоюють незалежність України. Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, стануть основою для розробки нових воєнних тактик та стратегій, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України.


Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.


Студенти обговорили цінності, за які боряться захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, воля, соборність, гідність України та українців!!!

Переглядів: 172 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz