13:18
Магістрант МДУ Ігор Дімніч – призер чемпіонату України зі стрільби

Магістрант спеціальності «Фізична культура» Маріупольського державного університету Ігор Дімніч представив Донецьку область у Відкритому зимовому чемпіонаті України з кульової стрільби у приміщенні з пістолета та рухомої мішені.

Змагання проходили у Львові з 8 по 14 лютого. У чемпіонаті взяли участь 150 чоловіків і жінок з Рівненської, Донецької, Чернігівської, Херсонської, Вінницької, Полтавської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської областей та Києва.


У складі збірної команди студент МДУ змагався в перших вправах ПП-3 (пневматичний пістолет, 10 метрів, 60 пострілів, олімпійська вправа). За результатами зимового чемпіонату Ігор в особистій першості посів II місце. Крім того, він перше виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.


Ігор Дімнич – старший лейтенант поліції та викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Донецького державного університету внутрішніх справ. Навчання у Маріупольському університеті допомагає йому вдосконалювати педагогічну майстерність для більш якісної роботи з курсантами.

Переглядів: 190 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz