15:57
Майстер-клас "Психодраматичний пошук ресурсу особистісної самореалізації у власному генеалогічному дереві"

11.11.2021року кафедрою практичної психології МДУ для здобувачів ІІ (магістерського) рівня освіти в рамках навчальної дисципліни "Психодрама" було проведено майстер-клас "Психодраматичний пошук ресурсу особистісної самореалізації у власному генеалогічному дереві".

Спікерами виступили психодрама практики, викладачі кафедри психології та соціальної роботи Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського: Юлія Мельник @julia_goncharenko_ps (кандидат психологічних наук) та Вадим Подорожний @podorozhnyi_ua (доктор філософії).


Під час майстер класу учасники мали змогу не тільки теоретично, але й практично, на особистому досвіді усвідомити власні психологічні ресурси і їх значення для особистісної самореалізації; ведучі професійно та ефективно продемонстрували прийоми дослідження внутрішніх ресурсів, тактику відновлення психоемоційного зв'язку із родом та змін негативних установок в процесі взаємодії у театрі спонтанності онлайн. Дякуємо ведучим за численні інсайти та професійність!


Сподіваємося на подальшу взаємодію!

Переглядів: 213 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/1
uCoz