21:24
МДУ підписав договір про співпрацю з американським університетом

Маріупольський державний університет продовжує налагоджувати партнерські відносини з американськими закладами вищої освіти. 9 вересня ректор МДУ, професор Микола Трофименко підписав міжінституційну угоду про співпрацю з Президентом університету Д'Овіль Лорі Клемо.

Цього липня представники вишів активно опрацьовували основні напрями партнерства. Ключовими перевагами співпраці стануть створення спільних освітніх онлайн-курсів, обмін досвідом, підтримка професійної та міжкультурної діяльності університетських проєктів.


Зараз Україна бореться за свою незалежність. Ми боремося за те, щоб українські студенти мали змогу продовжувати отримувати якісну освіту. Ця співпраця стане чудовим стартом для спільної роботи зараз та після перемоги, – ректор МДУ Микола Трофименко.


У свою чергу, іноземні колеги підкреслили важливість підписання договіру про співпрацю у воєнний час і відзначили стійкість колективу Маріупольського університету.


Дякуємо вам за можливість краще зрозуміти долю українців сьогодні. За роки своєї плідної діяльності Маріупольський державний університет зробив великий внесок у міжнародну освіту та продовжує стійко розвивати її навіть у важкі часи, – Президент університету Д'Овіль Лорі Клемо.

Переглядів: 143 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz