11:04
МДУ та компанія Arricano покращуватимуть ринок праці України

Маріупольський державний університет уклав меморандум про партнерство з Arricano – провідним девелопером торговельних центрів в Україні із європейськими інвестиціями.

Для підписання документу про співпрацю незламний виш відвідали директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова та бренд-менеджер компанії Сергій Шалаєв. Гостей вітали ректор Микола Трофименко, проректорка з науково-педагогічної роботи Тетяна Марена, відповідальна секретарка приймальної комісії Юлія Демидова.


Під час спілкування очільник МДУ поділився планами з оновлення навчального корпусу, розповів про модернізацію провідних освітніх програм, напрацьовані міжнародні проєкти для представників вишу та маріупольської громади, а також підкреслив вагомі результати співпраці з партнерами. Представників Arricano приємно вразили масштабність та інноваційні підходи у розвитку МДУ – вони зауважили, що університету, який понад рік веде свою діяльність у Києві, вдалося по-справжньому відтворити «відчуття дому».


Підписаний меморандум дозволить сторонам об'єднати зусилля задля покращення ринку праці України в умовах глобалізаційних зрушень. Разом бізнес і заклад вищої освіти впливатимуть на розвиток науково-прикладних досліджень для сталого працересурсного забезпечення поствоєнного відновлення України, а також створення сприятливих умов для повернення українців, які у зв'язку з війною вимушені були виїхати за кордон.


Наукове та інформаційне співробітництво передбачає впровадження інноваційних рішенень, спрямованих на вирішення питань, залучення вітчизняних та іноземних партнерів для реалізації ініціатив.

Переглядів: 81 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz