10:06
Методичний семінар для магістрів "Основні вимоги, процедура передзахисту та захисту кваліфікаційної роботи"

12.10.2021 р. викладачами кафедри педагогіки та освіти було проведено методичний семінар щодо процедур передзахисту та захисту кваліфікаційних робіт для магістрів ІІ року навчання за спеціальністю 073 Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти.

Керівники кваліфікаційних робіт, Л.В. Задорожна-Княгницька, Н.Ю. Воєвутко, Р.М. Мойсеєнко, М.М. Нетреба, І.Б. Тимофєєва, акцентували увагу на питаннях щодо допуску здобувачів освіти до підсумкової атестації. Було обговорено особливості нормативного забезпечення освітнього процесу в МДУ та наголошено на змісті документів, що відображають питання академічної доброчесності, а саме: Положення про академічну доброчесність в МДУ, Положення про кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти в Маріупольському державному університеті, Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату в кваліфікаційних роботах студентів МДУ, Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату в наукових працях науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої світи МДУ.


Також було обговорено організаційно-часові аспекти процедур передзахисту й захисту кваліфікаційних робіт, їх технічне оформлення та подальше розміщення в електронному репозитарії МДУ.


Викладацький склад кафедри бажає блискучого захисту магістрантам спеціальності 073 Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти!

Переглядів: 186 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz