20:16
Міжкафедральний науково-методичний семінар з актуальних проблем розвитку дистанційного навчання

08 жовтня 2021 року на психолого-педагогічному факультеті МДУ проведено міжкафедральний науково-методичний семінар з актуальних проблем розвитку дистанційного навчання. Рішення про проведення такого семінару було прийнято вченою радою ППФ.

Обрана тематика стала гарною можливістю для жвавого та активного спілкування викладачів факультету з начальником Навчального відділу МДУ Марією Зіміной та завідувачем навчальної лабораторії з розвитку дистанційного навчання та автоматизованих систем управління у МДУ Дар’єю Дружко.


Марія Зіміна розкрила нагальні питання, що стосуються структури робочої програми навчальної дисципліни, акцентувала увагу на вимогах до змісту й оформлення робочих програм. У дискусії, що виникла у межах обговорення виступу начальника навчального відділу, окреслено підходи до забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців, ефективної організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти та забезпечення наступності у викладанні навчальних дисциплін.


Важливою також була презентація Дар’ї Дружко, в якій розкрито особливості підготовки та експертизи дистанційних курсів у Маріупольському державному університеті.


Учасники семінару запропонували провести серію спільних науково-методичних семінарів у 2021-2022 навчальному році.

Переглядів: 217 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz