11:20
На психолого-педагогічному факультеті відзначили День Гідності та День прав людини

9 грудня, напередодні Міжнародного Дня прав людини, здобувачі вищої освіти ІV курсу спеціальності «Початкова освіта» в межах навчальної дисципліни «Методика викладання історичної та громадянської освітньої галузі» долучилися до проведення Всесвітнього Дня Гідності! У цей день, коли ми віддаємо шану громадянському подвигу, непереборному патріотизму, силі духу та мужності українців, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір України.

Студенти ознайомились з матеріалами «Путівника Усесвітнім Днем Гідності», зокрема, переглянули відео «Що таке гідність?», виконали вправу «Репутація» та пограли в гру «Годуємо білого вовка» тощо.


Захід, присвячений Всесвітньому Дню Гідності, відбувся у символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 10 грудня – Дня прав людини. Цьогоріч проведення Дня Гідності та Свободи забезпечується завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за сприяння ініціативи Save the Children in Ukraine та Education Cannot Wait #ECW, у співпраці з Українським інститутом розвитку освіти, Офісом освітнього омбудсмена України.

Переглядів: 154 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz