10:03
Наукові заходи для неформальної та інформальної освіти: опитування від МОН України

Запрошуємо науково-педагогічних працівників, керівників відділів і підрозділів Маріупольського державного університету долучитися до анонімного анкетування для реєстрації наукових заходів.

Опитування проводить Міністерство освіти і науки (МОН) України спільно з Державною науково-технічною бібліотекою (ДНТБ) України.


Отримана від освітян інформація дозволить врахувати необхідні метадані для реєстрації заходів неформальної та інформальної освіти, а також створити відповідні інструменти для учасників та провайдерів цих заходів.


Відповіді респондентів будуть використані під час розробки модулю Національної електронної науково-інформаційної системи (URIS). Він допоможе зібрати інформацію про наукові заходи на одній платформі, автоматизувати процес реєстрації заходів, забезпечити доступ до інформації про заходи для широкого загалу науковців, популяризувати наукові заходи на міжнародному рівні, а також убезпечити науковців від участі у недоброчесних наукових заходах.


Бажаючим приєднатися до опитування необхідно заповнити анкету до 30 серпня за посиланням. Із основними принципами розробки URIS можна ознайомитися на сайті.


По додаткову інформацію звертайтеся за електронною адресою [email protected] (завідувач відділу наукових досліджень та цифровізації ДНТБ України Сабіна Аугунас).

Переглядів: 148 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz