10:41
Наукові здобутки викладачок кафедри дошкільної освіти МДУ відзначили на міжнародному чемпіонаті

Освітяни Маріупольського державного університету продовжують знайомити наукову спільноту з результатами власних досліджень та отримувати відзнаки на міжнародних конкурсах.

Представниці кафедри дошкільної освіти взяли участь у І Чемпіонаті світу з науки у Дубаї. Авторську роботу на інтелектуальних змаганнях презентували професорка Ольга Фунтікова, доцентки Юлія Демидова, Олена Логозинська, Світлана Макаренко, старша викладачка Вікторія Яйленко.


До чемпіонату долучилися понад 1200 дослідників із 69 країн, зокрема з Китаю, США, ОАЕ, Індії, Франції, Великої Британії, Бразилії, Ізраїлю, України, Австралії. Вони представили дослідження у 38 галузях.


Колегія суддів, серед яких 30 Нобелівських лауреатів, відзначила 360 вчених за їхні напрацювання. За результатами наукового змагання освітянки Маріупольського університету отримали срібну відзнаку.


Викладачки презентували світовій спільноті роботу на тему «Кроки Апокаліпсиса в дошкільній освіті Донеччини: 497 днів у вогні війни і навіть більше». У межах дослідження вони опитали більше ніж 400 респондентів з Донеччини, а також розглянули питання розвитку дошкілля рідного регіону в умовах повномасштабного вторгнення та воєнного стану.


Під час проведення дослідження нас вразили оптимізм і прагнення до розвитку педагогів Донеччини. Завдяки участі у чемпіонаті ми змогли вкотре розповісти світу про нескореність та силу наших людей. Ця перемога на міжнародних змаганнях стала важливим кроком на науковому шляху незламного вишу. До того ж вона дозволить МДУ увійти до міжнародних рейтингів університетів і боротися за першість з найвідомішими закладами освіти світу,                                                                                                                                                                                                                – в.о. завідувача кафедри Юлія Демидова.


Щиро вітаємо викладачок Маріупольського університету

з визначною перемогою та бажаємо їм нових наукових звершень на міжнародній арені!

Переглядів: 557 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz