16:11
Неформальна освіта в дії

Неформальна освіта сьогодні виступає додатковим ресурсом професійної підготовки майбутніх учителів початкової школи. Тому участь студентів у різних формах неформальної освіти має стати складовою освітнього процесу.

Здобувачі вищої освіти ІV курсу спеціальності «Початкова освіта» у межах навчальної дисципліни «Основи медіаграмотності у початкових класах» пройшли підвищення кваліфікації, ініціатором якого є доцент кафедри педагогіки та освіти Марина Нетреба.


Згідно програми підвищення кваліфікації студенти, в період проходження виробничої практики, провели заняття з розвитку медіаграмотності в учнів початкових класах за матеріалом посібника АУП: «Soft skills для розвитку дитини: емоційний інтелект, комунікація та медіаграмотність», який формує навички критичної оцінки медіаповідомлень. Завдання практичної роботи з навчальної дисципліни відповідає темі підвищення кваліфікації.


Майбутні вчителі початкових класів отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом 10 академічних годин (0,35 кредитів ЄКТС) та оформили це як неформальну освіту.

Переглядів: 242 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz