15:20
Неформальна освіта в освітньому процесі студентів спеціальності «Початкова освіта»

Неформальна освіта з кожним роком набирає обертів, а під час дистанційного навчання взагалі набула неабиякої популярності. Адже неформальна освіта – це нові можливості для саморозвитку, самореалізації, для здобуття нових знань і практичного досвіду, для пошуку мотивації та натхнення.

Здобувачі вищої освіти ІV курсу спеціальності «Початкова освіта» денної та заочної форми навчання у межах навчальної дисципліни «Основи медіаграмотності у початкових класах» пройшли підвищення кваліфікації.


Студенти провели заняття з розвитку медіаграмотності в учнів початкових класах за матеріалами АУП: «Soft skills для розвитку дитини: емоційний інтелект, комунікація та медіаграмотність», «45 ідей як викладати медіаграмотність дітям 3-4 років», «Освітні практики із запобігання інфодемії, або Як не ізолюватися від правди» тощо. Завдання практичної роботи з навчальної дисципліни відповідає темі підвищення кваліфікації.


Здобувачі вищої освіти отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом 10 академічних годин (0,35 кредитів ЄКТС) та скористалися можливістю зарахувати результати навчання, отримані в неформальній освіті згідно з відповідним Порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та / або інформальній освіті Маріупольського державного університету.

Переглядів: 152 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz