20:13
Онлайн-зустріч зі студентами Жовтоводівського фахового педагогічного коледжу

У рамках профорієнтаційної роботи психолого-педагогічного факультету МДУ відбулася онлайн-зустріч для студентів Жовтоводівського фахового педагогічного коледжу. Організаторами зустрічі виступили викладач спеціальних дисциплін коледжу Ольга Рудчик та професор кафедри педагогіки та освіти МДУ Ірина Шумілова.

Декан психолого-педагогічного факультету Леніна Задорожна-Княгницька радо привітала присутніх, розповіла про історію незламного вишу України – МДУ і трагедію міста-героя Маріуполь. Керівниця факультету підкреслила, що дух МДУ за часів військових дій став ще сильнішим. Перебуваючи в м. Києві університет продовжує зберігати власну ідентичність, підсилюючи її новим брендом, виступаючи амбасадором Маріуполя в Україні та світі.


Завідувачка кафедри дошкільної освіти, відповідальний секретар приймальної комісії МДУ Юлія Демідова ознайомила студентів з сьогоденням та перспективами розвитку університету, поділилася теплими спогадами власного навчання за улюбленою спеціальністю « Дошкільна освіта».


Завідувачка кафедри педагогіки та освіти Оксана Голюк акцентувала увагу на перевагах навчання за ОП «Початкова освіта» та за ОП «Фізична культура і спорт».


Зустріч проходила в надзвичайно теплій, невимушеній атмосфері. Після виступів студенти могли поставити запитання присутнім викладачам психолого-педагогічного факультету.

Переглядів: 130 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz