11:36
Партнерство в дії: спільнота МДУ отримала можливість вивчати англійську у застосунку Rosetta Stone

Університет Халла надав для викладачів і студентів Маріупольського державного університету унікальну можливість безкоштовно вчити англійську мову в онлайн застосунку Rosetta Stone.

Ініціатива вишу Великої Британії, який є надійним партнером МДУ, реалізована у рамках міжнародного проєкту «Єднання» (Twinning) Британської консалтингової компанії у сфері вищої освіти Cormack Consultancy Group.


Онлайн застосунок Rosetta Stone призначений для самостійного навчання, що дозволяє обирати власний темп і частоту занять. Він підійде для тих, хто тільки починає опановувати мову або прагне вдосконалити набуті знання.


Особливістю застосунку є використання методу «занурення», тому вивчення англійської супроводжуватиметься тільки цією мовою без можливості перекладу. Для того, щоб зорієнтуватися у застосунку Університет Халлу надасть користувачам підтримку на вступному онлайн-занятті.


Для отримання безкоштовного доступу до застосунку необхідно не пізніше 9 грудня заповнити реєстраційну форму. Усі, хто вчасно надішле заяву, отримає покликання для встановлення Rosetta Stone, а також запрошення на вступне онлайн-заняття на платформі Microsoft TEAMs.

Переглядів: 138 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz