20:15
Перше засідання Ради з якості вищої освіти психолого-педагогічного факультету

10 листопада 2021 р. на психолого-педагогічному факультеті МДУ розпочала свою діяльність Рада з якості вищої освіти, метою якої є розвиток та вдосконалення системи забезпечення якості вищої освіти факультету відповідно до стратегічних напрямів його розвитку.

У складі ради – декан та заступники декана факультету, завідувачі та провідні викладачі кафедр, представники студентського самоврядування та роботодавці. На першому засіданні було затверджено план роботи ради та план видання наукової, науково-методичної та навчально-методичної літератури факультету, обговорено стан та перспективи розвитку діяльності кафедр за науковим напрямом "Соціальні науки".


Основна увага членів ради була зосереджена на обговоренні пріоритетних напрямів роботи на 2021-2022 навчальний рік, якими визнано: моніторинг і перегляд освітніх програм, розробка рекомендацій щодо їх вдосконалення; створення умов для забезпечення академічної доброчесності та боротьби з академічним плагіатом; розвиток студентоцентрованого підходу, розширення участі здобувачів в організації освітнього процесу; розроблення рекомендацій щодо вдосконалення професійної підготовки фахівців; розширення участі зовнішніх стейкхолдерів в організації та реалізації освітнього процесу .


Вагомість рішень зазначеного колегіального консультативно-дорадчого органу підсилюється роботою в раді членкині групи розробників Державного стандарту дошкільної освіти Олени Брежнєвої, експертів НАЗЯВО Леніни Задорожної та Лілії Тищенко, сертифікованої експертки недискримінаційного освітнього контенту Наталі Воєвутко, а також зовнішніх стейкхолдерів: директорки Гімназії зі структурним підрозділом початкової школи №17 Оксани Кіор, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 Миколи Чайкіна, завідувачки Дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №117 «Юний моряк» Анни Яковлєвої, завідувачки Комунального дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №150 «Родзинка» Галини Камєнєвої.

Переглядів: 188 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz