12:46
Підсумкова атестація магістрів за ОП «Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти»

19 грудня 2022 р. на психолого-педагогічному факультеті МДУ відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен у межах підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти».

Незважаючи на складні умови, за яких працює Маріупольський державний університет як переміщений заклад освіти, проблеми, пов’язані з відсутністю в деяких регіонах України світла й інтернет-зв`язку, «розпорошеністю» викладачів та студентів по території нашої країни та зарубіжжя, екзамен пройшов без затримок та проблем технічного забезпечення.


Головою атестаційної комісії цього року запрошено зовнішнього стейкхолдера освітньої програми, директора Маріупольського НВК «Ліцей-школа №48», який працює нині в дистанційному режимі, Лілію Борисенко. Комісія у складі Леніни Задорожної-Княгницької, Ірини Шумілової, Марини Нетреби високо оцінила рівень знань майбутніх керівників з теорії та практики управління закладом загальної середньої освіти, організації інноваційної освітньої діяльності, управлінської деонтології.


Кафедра педагогіки та освіти МДУ, яка є випусковою для освітньої програми «Менеджмент. Управління закладом загальної середньої освіти», щиро зичить магістрам-випускникам успішної професійної діяльності, реалізації творчих планів, кар’єрного зростання, натхненної праці, спрямованої на зміцнення України!

Переглядів: 164 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz