13:51
Пленарне засідання викладачів психолого-педагогічного факультету

10 лютого 2022 р. викладачі психолого-педагогічного факультету долучилися до XXV Підсумкової науково-практичної конференції МДУ «Актуальні проблеми науки та освіти».

З вітальним словом до учасників конференції звернулась декан Леніна Задорожна-Княгницька. Вона акцентувала увагу академічної спільноти на стратегічних напрямах діяльності факультету (висока якість освіти, потужний науковий потенціал, інтернаціоналізація та міжнародне співробітництво тощо); наголосила на перспективах наукового розвитку психолого-педагогічного факультету, що базуються на злагодженій науково-педагогічній діяльності кафедр практичної психології, дошкільної освіти, педагогіки та освіти в реалізації міждисциплінарного підходу.


Досвідом організації Міжнарожних науково-практичних конференцій в умовах воєнного часу поділилася завідувач кафедри педагогіки та освіти Оксана Голюк. Завідувач кафедри дошкільної освіти Юлія Демідова підкреслила важливість і значущість окреслених перспектив факультету та акцентувала увагу на науковій діяльності кафедри як його структурного підрозділу.


Далі роботу продовжено в межах трьох секцій: «Актуальні проблеми дошкільної освіти», «Актуальні дослідження сучасної психології», «Квестії педагогічної освіти та історії спорту»


Щиро бажаємо всім учасникам конференції – успіхів, творчого натхнення в професійному науковому зростанні та спілкуванні.

Переглядів: 151 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz