19:42
Професор кафедри ФВСЗЛ Андрій Осіпцов прийняв участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції

24 листопада завідувач кафедри ФВСЗЛ професор Андрій Осіпцов прийняв участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Виховання відповідального ставлення здобувачів освіти до власного здоров’я», яка відбулася на базі середньої загальноосвітньої школи №201 м. Київ.

В конференції взяли участь представники ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, Донбаського державного педагогічного університету, Кременчуцького педагогічного коледжу ім. А. С. Макаренка, Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, Маріупольського державного університету, а також педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Київа,  Слов’янська, Запоріжжя, Сум, Горішні Плавні.

У рамках конференції науковці розглянули актуальні питання, які стосуються створення безпечного відкритого та здорового середовища закладу освіти, формування загальнолюдських цінностей у молоді в контексті фізичного виховання і здорового способу життя, педагогічних умови виховання відповідального ставлення учнів початкових класів до власного здоров’я, можливості месенджеру Telegram для ефективного освітнього процесу з фізичного виховання дітей, формування навичок здорового способу життя у позаурочній діяльності.

 

Переглядів: 190 | Додав: Деканат | Рейтинг: 2.0/1
uCoz