08:37
Робота в умовах війни і вимушеної евакуації: викладачі та співробітники МДУ провели оперативну нараду

12 квітня відбулася оперативна нарада викладачів і співробітників Маріупольського державного університету.

Основні питання, що розглядалися, стосувалися організації освітнього процесу у другому семестрі 2021 – 2022 н. р. в умовах воєнного стану, а також виконання навчального навантаження викладачами вишу.


Учасників наради привітав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Він підкреслив мужність колективу університету, його здатність відновити свою діяльність у складних умовах військової агресії. Сергій Миколайович запевнив, що Маріупольській університет отримає всебічну підтримку від міністерства.


У свою чергу, ректор МДУ, професор Микола Трофименко зосередив увагу на важливості відновлення навчального процесу та забезпеченні соціального захисту співробітників, викладачів, студентів. Так всі робітники університету отримали заробітну плату, на даний момент відбувається нарахування академічних стипендій, вирішується питання відновлення соціальних стипендій.


Керівники структурних підрозділів МДУ доповіли про наявні проблемні питання та надали пропозиції щодо розподілу навчального навантаження, організації розкладу занять.


Попри воєнні дії та вимушену евакуацію трудовий колектив Маріупольського державного університету відновив свою діяльність і сповнений оптимізму щодо майбутнього.

Переглядів: 182 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz