10:39
Розвиток науки та освіти: МДУ підписав меморандум про співпрацю з Малою академією наук

Ректор Маріупольського державного університету, професор Микола Трофименко підписав меморандум про співпрацю з директоркою Київської Малої академії наук Іриною Поліщук.

Діяльність КМАН націлена на популяризацію дослідницької роботи серед молоді та плекання іноваційної нації. Організація проводить наукові заходи та конкурси, створює можливості для саморозвитку у різних освітніх сферах, організовує навчальні курси для студентів і школярів.


Після підписання меморандуму Маріупольський університет та Київська Мала академія наук розпочнуть розробку та впровадження інноваційних ідей задля розвитку науки, позашкільної освіти і вищої освіти України. Партнерські відносини передбачають проведення спільних проєктів, конференцій, заходів.


У межах співпраці МДУ впровадить інформаційні технології, хмарні середовища і гуманітарні студії у власний освітній процес і продовжить модернізацію методів дистанційного навчання. Також у майбутньому планується використання Лабораторії комплексних технологій освітніх порталів (Intela) з використання штучного інтелекту та системи Blockchain.

Переглядів: 129 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz