21:45
«Що? Де? Коли?» 2021: студенти МДУ змагалися в інтелектуальному турнірі

5 жовтня у Маріупольському державному університеті відбувся другий етап Фестивалю студентської творчості «Дебют-2021» – інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?». Модератором інтелектуального змагання виступив голова клубу «Школа ерудитів» Ради ветеранів ММК імені Ілліча Віталій Алімов.

За перемогу боролися 6 команд першокурсників по шість учасників у кожній. Традиційно змагання передбачало 3 тури по 10 запитань.


Учасники перевіряли свої знання відповідаючи на аудіо- та фото-питання. Яка в Америці мова четверта за популярністю, що нею спілкуються не тільки люди? Яку думку із своїх сучасників спростував Лев Толстой? Що то таке, яке для китайців «мишеня», для американців «кішка», а для шведів «булочка з корицею»?


За підсумками турніру перше місце посіла команда факультету філології та масових комунікацій «Шановне товариство», друге – команда історичного факультету «Королівські фаворити», третє місце між собою поділили команда «Солертія» економіко-правового факультету та команда психолого-педагогічного факультету «Знавці».


Вже цього тижня на першокурсників очікує наступний етап фестивалю – огляд-конкурс у жанрі «Конферанс», який відбудеться 6 жовтня. 13 жовтня проходитиме огляд з напряму «Вокал. Інструментальний жанр», а останній конкурс – за жанром «Хореографія» – 20 жовтня.

Переглядів: 191 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz