11:31
Спільнота МДУ отримала безкоштовний доступ до освітніх курсів від провідних компаній та університетів світу

Викладачі, співробітники та студенти Маріупольського державного університету отримали чудову можливість для саморозвитку, підвищення кваліфікації та опанування нової сфери діяльності.

За підтримки Міністерства освіти і науки України платформа онлайн-освіти Coursera надала спільноті вишу доступ до тисячі курсів на безоплатній основі


Coursera співпрацює із більш ніж 270 провідними закладами вищої освіти та компаніями зі всього світу. На платформі можна знайти курси від експертів IBM, Google, Microsoft, Meta, викладачів Каліфорнійського інституту мистецтв, Стенфордського університету, Національного університету Тайваню, Університету імені Еразма Роттердамського.


Для доступу до безкоштовних курсів необхідно перейти за посиланням, ввести ПІБ та адресу корпоративної пошти, вигадати пароль, отримати лист для підтвердження даних. Після реєстрації на платформі відкривається можливість ознайомитися із каталогом курсів і подати заяви на їх проходження.


Студенти, які не мають пошти mdu.in.ua, але бажають навчатися на безкоштовних курсах від Coursera, можуть заповнити форму на отримання корпоративної електронної адреси Маріупольського університету.

Переглядів: 144 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz