21:45
Студент МДУ Олександр Денисов виборов 14 медалей на блакитних доріжках Німеччини

Студент Маріупольського державного університету Олександр Денисов успішно виступив на двох чемпіонатах Німеччини з плавання – Баварії та Середньої Франконії. За результатами змагань хлопець 14 разів підіймався на п’єдестал пошани.

Обидва чемпіонати проходили між спортсменами Німеччини та України. Хоч німецькі плавці переважали за кількістю, справжніми підкорювачами блакитних доріжок стали українці.


За успішне подолання дистанцій у Баварії Олександр отримав шість медалей: чотири за перше місце (дві перемоги здобуті командно в естафетному плаванні), по одній за друге і третє місця. На змаганнях Середньої Франконії спортсмен з Донеччини блискуче обійшов суперників і став переможцем вісім разів у двох вікових категоріях – своїй (2002-2004) та абсолютній (серед усіх учасників змагань).


Олександр Денисов займається плаванням з семи років, а на чемпіонатах подібного рівня виступає з 11. Війна не завадила хлопцю повернутися до змагань і виступати на такому ж рівні, як і раніше.


Повернутися на доріжки було не важко. Я ніколи не зупинявся тренуватися. Змагання залишили чудові враження. Німеччина докладає багато зусиль, щоб українські спортсмени почували себе добре і не втрачали сили духу.


Вітаємо Олександра з чудовими результатами та бажаємо подальших перемог!

Переглядів: 161 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz