13:38
Студенти МДУ отримуватимуть стипендії Президента, Верховної Ради та імені М. С. Грушевського

Дев’ять студентів Маріупольського державного університету удостоєні стипендій Президента України, Верховної Ради України та імені М. С. Грушевського, які призначаються за особливі успіхи у навчанні та науці.

Академічні стипендії Президента України отримуватимуть студентки Владислава Деліман (спеціальність «Культурологія») та Аліна Челпанова (спеціальність «Переклад (новогрецька)»), а також магістрантки Вікторія Конопльова (спеціальність «Екологія») та Лілія Руденко (спеціальність «Туризм»).


Стипендія Верховної Ради України виплачуватиметься студенткам Вероніці Бабенко (спеціальність «Соціологія»), Софії Петровій (спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»), Анастасії Ситник (спеціальність «Початкова освіта»). Студентам Наталії Афанасьєвій (спеціальність «Культурологія») і Віталію Малишеву (спеціальність «Історія та археологія») призначено стипендії імені М. С. Грушевського.


Молодь отримує високі оцінки, активно займається наукою, входить до студентського самоврядування, бере участь у культурному житті університету та міста.


Лілія Руденко та Анастасія Ситник стали призерками всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт. Вероніка Бабенко у якості інтерв’юера провела ряд соціологічних досліджень в межах Маріуполя та Донецького регіону. Софія Петрова не обмежується знаннями, здобутими в університеті та постійно бере участь у форумах, тренінгах і семінарах. Наталія Афанасьєва входить до робочої групи зі створення мультифункціонального культурного центру «Порт культур» та експертної комісії з акредитації освітніх програм.


Бажаємо студентам не втрачати жагу до знань і наукових відкриттів та сміливо йти до своїх мрій!

Переглядів: 194 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz