11:26
Святкування Дня психічного здоров’я

Спростувати стереотип, що «понеділок – важкий день» намагалися студенти та викладачі кафедри практичної психології, бо саме 11 жовтня 2021 року було організовано святкування Всесвітнього Дня психічного здоров’я

Було запрошено представників психологічної служби ДСНС України в Донецькій області з майстер-класом «Особливості використання методу каністерапії в сучасній психологічній практиці» (https://dn.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/26655.html).


Анна Яценко, яка є фахівчинею з цього методу у Маріуполі, розповіла про досвід застосування каністерапії, зазначила, що він є одним з новітніх терапевтичних методів, який тільки починає застосовуватися в практиці. Особливо ефективним його вважають при роботі з втратою; при роботі з дітьми з обмеженими можливостями; при роботі з військовослужбовцями.


Психологиня роз’яснила особливості відбору собак, що можуть надавати терапію, особливості навчання кінологів та психологів, що працюють в цьому методі. А чарівна Банана, завдяки своєму вмінню швидко налагоджувати контакт, нікого не залишила байдужим, приділивши кожному присутньому увагу та надавши дружню лапку допомоги!


Також на факультеті працювали декілька цікавих точок, а саме фотозони, квест, книжковий обмін…


Сподіваємось, що дружні обійми (особливо за умов карантину) не залишили нікого байдужим!

Переглядів: 197 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz