10:53
Творчість, що об'єднує: у МДУ розпочав роботу мистецький простір

З 13 червня у Маріупольському державному університеті розпочав роботу Арт-простір, покликаний об'єднати творчістю спільноту міста Марії.

Осередок створений за ініціативи студентки незламного вишу спеціальності «Журналістика» Тетяни Хліменкової. Власну ідею дівчина реалізувала завдяки конкурсу у межах проєкту «Відродження переміщених університетів: посилення конкурентоспроможності, підтримка громад» (REDU), що фінансується Європейським Союзом.


До роботи Арт-центру маріупольці долучаються з метою помедитувати, розслабитися та відпочити від повсякденних справ. Частина учасників, яка вже відвідує заняття, захоплювалася малюванням раніше і наразі покращує творчі навички.


Ідея створити подібний простір в мене виникла ще до участі у конкурсі. Хотілося зробити щось зовсім нове, спрямоване саме на творчість. Я бачила майбутній Арт-центр осередком відпочинку і мистецтва, невимушеності і свободи. До того ж, це чудова можливість влучно поєднати майстер-класи з арт-терапією. Трагедія нашого міста торкнулася всіх маріупольців і це один із дієвих методів подолати внутрішню напругу,                                                                                                                                                          – студентка Тетяна Хліменкова.


Арт-простір Маріупольського університету відкритий для кожного маріупольця – від дитини до дорослого. Для запису на заняття надсилайте контактну інформацію (ім'я, прізвище, номер телефону) координаторці центру Тетяні Хліменковій у Telegram.

Переглядів: 81 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz