17:09
У МДУ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Нова українська школа: здобутки та перспективи»

18 листопада 2022 р. на психолого-педагогічному факультеті МДУ відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференції з міжнародною участю «Нова українська школа: результати та перспективи».

Вже не перший рік конференція збирає науковців і практиків України та зарубіжних країн для обговорення найважливіших питань, що стосуються актуальних проблем реформування освіти й професійної підготовки педагогічних кадрів для нової школи. Цього року конференція зібрала майже 250 учасників, серед яких – провідні науковці, викладачі закладів вищої освіти, педагоги-практики, студенти – усі ті, хто ділиться своїми творчими ідеями та напрацюваннями, хто надихається ними і втілює у життя.


Учасниками конференції стали викладачі з 22 вітчизняних та 5 зарубіжних університетів (Університет Західної Македонії (Грецька Республіка), а виші Республіки Польщі, Румунії, Угорщини, Словаччини).


Основні тематичні напрями роботи конференції розкривають проблематику трансформаційних змін в освіті України в умовах викликів сьогодення, проблеми організації освітнього процесу та наступності дошкільної і початкової освіти в контексті реалізації Концепції Нової української школи, інклюзивної освіти й соціально-емоційного виховання. Поле дослідження проблеми охоплює не тільки терени України, а й Європейський освітній простір. Висвітлюються найрізноманітніші аспекти професійної підготовки педагогічних кадрів для Нової української школи

Переглядів: 164 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz