18:42
У навчальний рік із якісними змінами: у МДУ розпочав роботу психолого-педагогічний факультет

2021 рік для Маріупольського державного університету особливий. У свою 30-ту річницю виш узяв курс за сучасними напрямками, що відкриють нові перспективи. До них відноситься і реорганізація існуючих факультетів на більш вузькопрофільні. Це дозволить відкривати нові спеціальності та створювати більш комфортні умови для підготовки фахівців. 

1 вересня розпочав роботу психолого-педагогічний факультет. Він утворився із чотирьох кафедр, які спеціалізуються на підготовці вихователів дошкільних закладів, вчителів і керівників шкіл, фахівців із фізичної культури та практичних психологів. Завдяки актуальності та затребуваності спеціальностей ППФ став одним із найчисельніших – контингент налічує 688 студентів. 


Факультет очолила доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освіти Леніна Задорожна-Княгницька – шанована і авторитетна фахівчиня  у галузі педагогіки та управління освітою. Під її егідою молодь вивчатиме ефективні форми організації навчального та виховного процесу, які використовуються у Новій українській школі. Крім того, знання, отримані у межах аудиторних і позааудиторних занять, студенти успішно застосовуватимуть у лабораторіях інклюзивної освіти, духовного і пізнавального розвитку особистості, психологічній лабораторії.


Вітаємо родину психолого-педагогічного факультету з початком навчального року та нової історичної віхи! Бажаємо викладачам сил і терпіння на непростому шляху реформування, наукових здобутків і вдячних учнів, а студентам – цікавих і змістовних пар, вірних друзів та великих успіхів у навчанні! 

 

Читайте такожМій перший день в університеті: МДУ оголошує фотоконкурс для першокурсників

Переглядів: 220 | Додав: Marina | Рейтинг: 0.0/0
uCoz