10:58
У структурі МДУ створений тренінговий центр для навчання фахівців з економічної безпеки

У сучасних реаліях перед Україною стоїть ключове завдання з успішного впровадження правових актів і кращої практики держав Європейського союзу у сфері безпеки економічної системи. Для цього необхідні відповідні знання та навички, а також постійне підвищення кваліфікації.

У структурі Маріупольського державного університету створений Міжнародний тренінговий центр з економічної безпеки. Майданчик для навчання та досліджень реалізований у межах співпраці МДУ з Бюро економічної безпеки України.


Маріупольський університет має потужний кадровий і науковий потенціал для забезпечення роботи центру, а також необхідне матеріально-технічне забезпечення. За фінансової підтримки компанії Rolls Royce Power Systems AG (Німеччина) на базі вишу працює сучасна Лабораторія кібербезпеки, оснащена спеціалізованим обладнанням і програмним забезпеченням.


Міжнародний тренінговий центр з економічної безпеки планує активно співпрацювати з іноземними закладами вищої освіти, навчальними осередками та організаціями, чия діяльність пов'язана з галуззю безпеки економічної системи. У його роботі планують брати участь експерти із ЄС, США, Великої Британії та інших країн світу.

Переглядів: 80 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz