13:04
Університет Вітовта Великого допомагає спільноті МДУ

Маріупольський державний університет розпочав нове життя: нове місто – нові випробування. На цьому важливому етапі МДУ потребує допомоги від друзів та партнерів.

Всебічну підтримку МДУ надає Університет Вітовта Великого (УВВ). На своїх інформаційних платформах європейський заклад вищої освіти закликав всіх небайдужих долучитися до фандрейзингової кампанії Маріупольського університету і збору коштів для його відновлення.


Війна принесла багато горя університетській спільноті МДУ, але не знищила дух людей. Їхня рішучість, сила та відповідальність перед країною, містом і один перед одним – це те, що дозволяє їм рухатися вперед. Я бачу велике значення в допомозі Маріупольському університету сьогодні. Це може бути символічний, але дуже потрібний внесок у відбудову університету та України в цілому, –         

 

                                                                                                    заступниця декана факультету політології та дипломатії УВВ Айсте Жемайтете.


Литовський заклад вищої освіти є давнім партнером Маріупольського університету. Співпраця розпочалася до повномасштабного вторгнення зі спільної участі у проєкті Еразмус+. Цього року Університет Вітовта Великого відіграв значну роль у залученні МДУ до Альянсу Transform4Europe.

Переглядів: 149 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz