20:13
Викладачів і співробітників МДУ відзначено грамотами та подяками з нагоди Дня працівників освіти

До Дня працівників освіти викладачів і співробітників Маріупольського державного університету відзначили на всеукраїнському, обласному та міському рівнях.

За особистий внесок у розвиток національної освіти, навчання і виховання молодого покоління та плідну науково-педагогічну діяльність відзнаки отримають понад 20 освітян


Професора кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Юрія Макогона нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.


У свою чергу, професора кафедри дошкільної освіти Катерину Щербакову відзначено довічною стипендією за видатні заслуги у сфері вищої освіти. Варто відзначити, що кандидати на призначення стипендії обираються серед науково-педагогічних працівників, які протягом багатьох років сумлінно і на високому рівні здійснюють підготовку студентів.


Також з нагоди свята викладачів і співробітників нагородили нагрудними знаками «За наукові та освітні досягнення», грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти ДонОДА, Маріупольської міської ради, міського голови та ректора МДУ.


Дорогі освітяни, отримані відзнаки – це чудовий показник Вашої щирої любові до справи та щедрої передачі знань. Бажаємо вам ніколи не зупинятся на досягнутому, завжди рухатися вперед і сміливо підкорювати найвищі вершини!

Переглядів: 201 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/1
uCoz