13:55
Випускниця МДУ Оксана Кіор увійшла у п’ятірку найкращих вчителів Приазов’я

Випускниця Маріупольського державного університету Оксана Кіор взяла участь у конкурсі «Найкращі вчителі Приазов’я 2021». За його результатами жінка увійшла у п’ятірку найкращих педагогів.

У МДУ Оксана Кіор успішно отримала освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Філологія. Українська мова та література». Пізніше фахівчиня повернулася до Альма-матер для навчання за магістерською програмою «Управління закладом загальної середньої освіти». Друга освіта дозволила Оксані у 2019 році зайняти посаду директора гімназії зі структурним підрозділом початкової школи І-III ступенів №17.


Конкурс проводиться для вчителів шкіл Приазов’я з метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом. Цього року захід стартував у жовтні та проводився у декілька етапів. У кожному з них учасники мали змогу працювати з менторами.


Головною відмінністю цього року став один з етапів конкурсу – інтегрований урок. Разом з вчителькою біології та географії ми розробили план заняття для 6 класу. Учні вирішували завдання квесту та відповідали на питання стосовно двох предметів — української мови та географії. Школярі були задоволені програмою, і це найприємніше для мене.


Фіналом конкурсу стала церемонія нагородження переможців, на якій кращих вчтелів відзначили цінними подарунками.


Оксана брала участь у конкурсі чотири роки поспіль. Вона зазначає, що він допоміг їй отримати корисний досвід від колег і менторів, а також реалізувати власні ідеї в освітньому процесі.

Переглядів: 193 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz